Vijesti Sport Sadržajan vikend: Uspješan nastup karatista u Brčkom i učešće na seminaru u...

Sadržajan vikend: Uspješan nastup karatista u Brčkom i učešće na seminaru u Modriči – FOTO/VIDEO

0

image-0-02-05-03d1d8463d177d39e957b9e8767b47a5deb02fad05266fb8d83135a1c69ebf89-v

U subotu je u Brčkom održan „Kup nade i prijateljstva“, u organizaciji karate kluba “Shotokan karate do”, na kojem je učestvovalo 18 klubova iz BiH, Hrvatske i Srbije. Oko 350 takmičara, uzrasnih kategorija od pionira do kadeta, takmičilo se u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

Na takmičenju u katama u pojedinačnoj konkurenciji Stanić Stefani, Nikolić Sergej, Dumonjić Bojan, Bojanić Nikolina i Dević Anastasija su osvojili zlatne medalje, Vlajić Marija i Dumonjić Sandra srebrne, a Markuljević Andreja, Jovičić Marko, Sidlik Gabrijel, Stevanović Andreja bronzane.

U pojedinačnim borbama zlato je pripalo Dumonjić Bojanu, Đekić Mihajlu i Stjepanović Srđanu, srebra Popović Milošu i Živanić Nikoli, dok su bronzu osvojile Dević Anastasija i Dumonjić Sandra.

Zahvaljujući postignutim rezultatima karate klub Derventa je osvojio pehar namijenjen trećeplasiranom u generalnom plasmanu, dok je za “fer plej” u borbama i najbolje prikazane kate od strane pionira klub osvojio prvo mjesto i pehar-statu karatiste.

Seminar
U nedelju je održan seminar u organizaciji karate kluba Modriča, kojeg je predvodio veliki majstor karate na prostoru Balkana profesor doktor Vladimir Jorga – majstor karatea 10 dan. Seminaru je prisustvovalo 10 klubova i više od 120 učesnika, među kojima su bili i treneri karate kluba Derventa Vidić Saša i Radulović Milorad, dok su takmičari polagali za učenička zvanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here