Vijesti Društvo “Sadržajnije slobodno vrijeme budućim korisnicima”: Biblioteka formirala istureno odjeljenje u Gerontološkom centru

“Sadržajnije slobodno vrijeme budućim korisnicima”: Biblioteka formirala istureno odjeljenje u Gerontološkom centru

0

Narodna biblioteka “Branko Radičević” formirala je pri Gerontološkom centru Derventa novo pozajamno odjeljenje koje će biti sastavni dio Odjeljenja za odrasle čitaoce ove ustanove.

Odjeljenje u Gerontološkom centru brojaće na početku 200 naslova, ali će cjelokupan fond naseg odjeljenja biti na raspolaganju stanarima doma. Sa korisnicima će jedan dan u sedmici raditi bibliotekari naše ustanove a cilj ove saradnje je da se ovim sugrađanima, kroz pristup knjizi, njihovo slobodno vrijeme učini ljepšim i sadržajnijim, rekla je direktorica Biblioteke Mirjana Plisnić.

Podsjećamo, obnovljeni objekat Stare bolnice svečano je otvoren prije nešto više od mjesec dana, a njegov kapacitet biće 100 korisnika (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here