Vijesti Salivena druga ploča budućeg doma braće Malić, slijedi izgradnja krova

Salivena druga ploča budućeg doma braće Malić, slijedi izgradnja krova

0

Danas je završena izgradnja druge ploče na budućoj kući Slaviše i Lubiše Malića u Detlaku.

Beton je donirao privrednik Slobodan Golub.

– Humanitarnoj akciji se odazvalo više od stotinu fizičkih lica i privrednika, što je fascinantno. Imamo obećane prozore, vrata, crijep, te elektro i vodoinstalacione radove, kao i malterenje, krečenje i podnu glazuru. Kao jedan od organizatora iskreno se zahvaljujem svima koji su nam pomažu da ovo uspjesno privedemo kraju, kaže Mladen TOdorić, jedan od organizatora akcije, najavljujući skore radove na krovu objekta.

I Slaviša i Ljubiša imaju oblike mentalne zaostalosti, a za život zarađuju radeći “na dnevnicu” poslove po selu. Svojevremeno nisu htjeli da se gradnja nastavi na izgrađenom temelju, kao ni rekonstrukciju objekta u kojem su živjeli, ni smještaj koje je nudila lokalna zajednica.

Akciju provode Mladen Todorić (065 614 091), Luka Nović (066 878 510), Nenad Martić (065 692 605), Goran Sivćević (065 617 932) i Brane Udovčić (065 973 424).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here