Vijesti Kultura i obrazovanje Samo u Glossa – centru za njemački jezik Derventa: Ljetni dječiji kurs...

Samo u Glossa – centru za njemački jezik Derventa: Ljetni dječiji kurs – posebna ponuda

0

Draga djeco, dragi roditelji, Glossa – centar za njemački jezik Derventa je za vas pripremio posebnu ponudu za ljeto: dječiji kursevi njemačkog jezika!

Iskoristite ljeto za kupanje, sunčanje, šetnju, igru, ali i za učenje njemačkog jezika! Naši ljetni kursevi su primjereni za djecu sa predznanjem njemačkog jezika, ali i za onu djecu bez predznanja!

Start: utorak, 12. jun 2018. Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Termin: utorkom od 09.00 h do 12.30 h (4 školska časa)

Broj mjesta je ograničen. 

Mislili smo na sve: Ljetni dječiji kurs podrazumijeva učenje njemačkog jezika pomoću posebno pripremljenih materijala koji su prilagođeni uzrastu, ciljnoj grupi i interesovanju djece. Kurs se sastoji od 6 dolazaka (24 časa) i održava se jednom sedmično, i to radnim danom  ujutru (od 9.00 h do 12.30 h) tako da imate vremena i za ostale aktivnosti tokom ljetnog raspusta, ali i slobodan vikend! Ljetni dječiji kurs je osmišljen na način da djeca opušteno i bez pritiska usvajaju njemački jezik uz aktivnosti koje Glossa – centar za njemački jezik Derventa dodatno i besplatno organizuje tokom ljeta za djecu polaznike.

Ono što izdvaja ljetni dječiji kurs od standardnog:

 1. Održava se radnim danom  (utorkom), i to u jutarnjem terminu (od 9.00 h).
 2. Pola sata pauze poslije prva dva održana časa.
 3. Naš stručni tim nastavnika je pripremio poseban materijal koji je besplatan. Dakle, roditelji se ne moraju pobrinuti da nabave udžbenike.
 4. Glossa-centar Derventa je pripremio mnoštvo zanimljivih sadržaja koji su besplatni za polaznike dječijeg ljetnjeg kursa, što će ne samo kurs nego i ljeto učiniti zanimljivijim.
 5. Polaznike dječijeg ljetnjeg kursa očekuje zabavna nastava u vidu radionica.
 6. Mogućnost da se svaki puta dva časa održe i u prirodi (koristimo lijepo vrijeme).
 7. Ljetni dječiji kurs se plaća na dvije rate. 

Start: utorak, 12. jun 2018. u 09.00 h. Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Prijave i dodatne informacije su moguće putem telefona 066 848 261, putem maila [email protected] ili lično u našim prostorijama u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista).

Ljeto je u znaku ljetnih dječijih kurseva njemačkog jezika u Glossa-centru Derventa! Dobro nam došli!

NOVO u Glossa – centru za njemački jezik Derventa: ubrzani ljetni kurs i za odrasle

Za polaznike koji tokom ljeta žele intenzivno učiti njemački jezik ubrzani ljetni kurs Glossa – centra za njemački jezik Derventa predstavlja idealno rješenje, pružajući visok kvalitet nastave u okviru ubrzanog kursa.

Nemate predznanje iz njemačkog jezika? Želite u što kraćem vremenskom periodu da završite cijeli A 1 nivo? Želite kvalitet, ali i prihvatljivu cijenu? Želite da pohađate kurs ljeti, ali brinu Vas vrućine? Imamo rješenje za Vas: LJETNI UBRZANI KURS NJEMAČKOG JEZIKA ZA ODRASLE u jutarnjem terminu!

Koncept je sljedeći:

 • Kurs A 1.1 i A 1.2 sadrže po 45 školskih časova.
 • Termini su svaki radni dan od 9.00 h do 12.30 h (30 minuta pauze), što je posebno pogodno za ljeto i vrućine koje nas očekuju. No, moguće je održavanje kursa i u večernjim terminima (prema potrebama i željama polaznika).
 • Nastava se odvija po posebno pripremljenom planu i programu i udžbenicima koji omogućavaju ubrzani tempo i manji broj časova u odnosu na standardni kurs.
 • Cijeli nivo A 1 završite za 5 sedmica!
 • Uživajte u bogatom sadržaju koji smo pripremili za Vas, što će ne samo kurs nego i ljeto učiniti još zanimljivijim.

Start: mjesec jun! 

Iskoristite ljeto za kupanje, sunčanje, šetnju, ali i za učenje njemačkog jezika!

Broj mjesta je ograničen! Prijavite se na vrijeme i obezbijedite sebi mjesto!

Prijave i dodatne informacije su moguće putem broja telefona 066 848 261, putem maila na [email protected] ili lično u našim prostorijama u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”).

U ljetnoj ponudi kurseva su svakako i kursevi redovnih intenziteta, čiji je pregled dostupan u kategoriji Standardni kursevi na www.glossa.ba.

Ljeto može da počne uz Vas i Glossa – centar za njemački jezik Derventa! Dobro nam došli!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here