Vijesti Privreda Podrška samozaposlenim preduzetnicama

Podrška samozaposlenim preduzetnicama

0

Ministarstvo privrede i preduzetništva u Vladi Republike Srpske raspisao je Javni poziv za jednokratnu novčanu podršku samozaposlenim preduzetnicama u Republici Srpskoj za saniranje posljedica pandemije.

Predmet Javnog poziva je dodjela jednokratnih novčanih sredstava za podršku samozaposlenim preduzetnicama u Republici Srpskoj za saniranje posljedica pandemije iz donatorskih sredstava UN Women.

Ukupni iznos sredstava, koja se dodjeljuju po ovom javnom pozivu iznosi 20.000 maraka.

Dodjela podsticaja izvršiće se u skladu sa Programom „Podrška samozaposlenim preduzetnicama u Republici Srpskoj za saniranje posljedica pandemije“ koji je izradilo Ministarstvo privrede i preduzetništva u saradnji sa Gender centrom Republike Srpske i UN Women uz podršku Švedske.

Javni poziv objavljen je dana 15.6.2020. i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja, uzimajući u obzir i neradne dane, odnosno do 29.06.2020. godine do 15:30 časova.

Obrasci se mogu preuzeti na linku OVDJE!

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here