Vijesti Najave i obavještenja “Samozapošljavanje i zapošljavanje”: Poziv zainteresovanima da učestvuju na seminaru

“Samozapošljavanje i zapošljavanje”: Poziv zainteresovanima da učestvuju na seminaru

0

DOO “Austrofon” iz Tuzle poziva nezaposlene i druge zainteresovane da prisustvuju seminaru na temu “Samozapošljavanje i zapošljavanje”, koje će se održati u ponedjeljak (26. oktobra) od 12.30 časova u prostorijama derventskog Biroa za zapošljavanje.

11800133_110099666003449_4709223951903360021_n

Austrofon d.o.o. iz Tuzle, kroz svoju politiku poslovanja, uz podršku Nippon Computer GesmbH, Pflegerbau GmbH i austrijske državne Agencijom za razvoj (Austrian Development Agency), aktivno radi i na projektu zapošljavanja i samozapošljavanja mladih i ostalih. Na ovaj način žele potaknuti i animirati najosjetljiviju ciljnu grupu – nezaposlene, pružajući im dvije mogućnosti.

Prva mogućnost jeste da rade za strana tržišta posredstvom modernih servisa. Konkretno, nezaposleni u okviru ovog projekta dobivaju šansu samozapošljavanja i obavljanja uslužnih djelatnosti za klijente koji se nalaze izvan BIH. Novi preduzetnici dobivaju tržište austrijskih partnera u projektu, pomoć pri pronalasku novih poslovnih partnera, kao i konstantnu podršku u toku pružanja usluga.

Druga mogućnost jeste zapošljavanje u samom projektu, te besplatne “Start Up” kurseve u okviru kojih će se održati dodatni treninzi, školovanje i usavršavanje na njihovom putu ka pokretanju i razvijanju poduzetničkih ideja.

Konkretnije, pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju seminaru na temu “Samozapošljavanja i zapošljavanja” i da na taj način dobiju mogućnost da rade za firmu “Austrofon” u BIH ili pak da započnu vlastiti posao za inostrane partnere, konkretno za austrijsko tržište.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 26.10.2015. godine na adresu elektronske pošte: [email protected] ili ličnim dolaskom na seminar.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here