Vijesti Kultura i obrazovanje Sandra Spremo predsjednik Društva učitelja regije Doboj

Sandra Spremo predsjednik Društva učitelja regije Doboj

0

Osnovna škola “19. april” bila je domaćin osnivanja podružnice organizacije Društva učitelja za regiju Doboj na kojoj je za predsjednika izabrana Dervenćanka Sandra Spremo.

Derventa je oduvijek bila kolijevka prosvjete, čemu u prilog govori i da su učitelji iz Dervente najbrojniji u osnovanoj regionalnoj organizaciji.

Veliki broj učitelja naše škole članovi su Udruženja učitelja Republike Srpske, a od 25 škola iz regije Doboj imamo najviše članova, čak njih 27. Osnivanju podružnice prisustvovala je Marina Knežević, predsjednik Društva učitelja Republike Srpske, sekretar Biljana Lakić i Elvira Miljić član Upravnog odbora, saopšteno je iz ove škole.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here