Vijesti Sport Saopštenje Šahovskog kluba Derventa

Saopštenje Šahovskog kluba Derventa

0

Šahovski klub Derventa je u znak sjećanja na svog dugogodišnjeg člana i predsjednika kluba organizovao 2. memorijalni turnir u šahu. Takmičilo se četrnaest šahista od čega šest majstorskih kandidata. Igralo se po Bergerovom sistemu u 13 kola.

Saopstenje Sahovskog kluba Derventa

Najuspješniji takmičar sa maksimalnim učinkom 13 iz 13 je Dragan Kokanović, drugo mjesto je pripalo Nesimu Ahmiću sa 11, a treće Borisu Đurđeviću koji je sakupio 10,5 poena. Četvrti sa 10 poena je bio Duško Miličić, a peti sa 9,5 poena Borislav Cvijanović. Svi navedeni takmičari su nagrađeni novčanim nagradama.

Šesti je bio Živković Milenko sa 9 poena, a slijede Čečavac Bogdan, Preradović Darko, Vidljinović Nikola, Đeorđić Stanojka, Milišić Jovan, Milišić Jovana, Milišić Bojana i Bojanić Bojana.

U klubu je trenutno u toku priprema kadeta za odlazak na Prvenstvo Republike Srpske koje se održava u Dvorovima od 27-30.4.2012. godine.

Šahovski klub Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here