Vijesti Politika Saopštenje za javnost OODP-Dragan Čavić

Saopštenje za javnost OODP-Dragan Čavić

0

Demokratska partija-Dragan Čavić posle predstojećih lokalnih izbora postaće parlamentarna stranka na području opštine Derventa. Ono na čemu će insistirati odbornici DP u budućem periodu jeste, na prvom mjestu, realni sektor, kako vezan za industriju tako i poljoprivredu, jer smatramo da je to pokretačka snaga i za sve druge oblasti života.

Demokratska partija - Dragan Cavic

Prioritet treba dati i rješavanju kapitalnih infrastrukturnih objekata, a to su gradska toplana i kanalizaciona mreža u svim gradskim naseljima. Složićemo se svi da bi bilo lijepo vidjeti Derventu bez razbacanih hrpa ogrevnog drveta po zelenim površinama, parking prostorima i ulazima u stambene zgrade.

Takođe ćemo insisitirati na što boljem nadzoru i kontroli svih investicija i projekata koje finansira opština jer smatramo da se sredstva opštine trebaju mnogo ekonomičnije i domaćinski trošiti. Mora se mnogo više insistirati na kvalitetu projekata javnih radova i kvalitetnoj realizaciji istih.

Što se tiče podrške kandidatima za načelnika opštine OODP-Dragan Čavić odlučio je da podrži kandidata SDS gospodina Dušana Ninkovića.

OODP-Dragan Čavić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here