Vijesti Kultura i obrazovanje Saradnja duža od decenije: Hor “Mozaik” uveličao Godišnji koncert Gradskog mješovitog hora...

Saradnja duža od decenije: Hor “Mozaik” uveličao Godišnji koncert Gradskog mješovitog hora Maglaj

0

Hor „Mozaik“, koji djeluje pri Udruženju penzionera u Derventi, gostovao je prošle sedmice u Maglaju gdje je nastupio na 22. Godišnjem koncertu Gradskog mješovitog hora iz ove opštine.

Po opštim ocjenama ovo je bilo najbolje predstavljanje Dervenćana u Maglaju.

Saradnja između ova dva hora duža je od jedne decenije i nastup u Maglaju, uz učešće na IMIC-ovim Duhovnim večerima muzike, su najznačajniji nastupi hora „Mozaik“. Pod dirigentskom palicom Milijane Žunić Dervenćani su se predstavili kao hor koji, iako je po godinama njegovih članova vrlo star, pjeva sve poletnije, kažu “Mozaikovci”.

Treba istaći da Derventa jedina u Bosni i Hercegovini ima hor penzionera.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here