Vijesti Kultura i obrazovanje Saradnja Glosse i Biblioteke: Mališani naučili prve riječi njemačkog jezika – FOTO

Saradnja Glosse i Biblioteke: Mališani naučili prve riječi njemačkog jezika – FOTO

0

U Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ petnaestak mališana danas je imalo priliku da nauči svoje prve riječi na njemačkom jeziku. Naime, predavači Glossa centra za njemački jezik održali su besplatnu radionicu pod nazivom „Ich unf meine Familie“

Saradnja Glossa centra Derventa i Narodne biblioteke traje već duže godinu dana, a ovog puta mališanima koji se ne susreću sa njemačkim jezikom željeli su da omogućiti barem upoznavanje sa prvim riječima.

Nadamo se da smo uspjeli u svom naumu, odnosno, da su djeca usvojila bar po neku korisnu informaciju. Glossa centar, pored klasičnih i „online“ kurseva njemačkog jezika, prevođenja i drugih sličnih usluga, predstavlja most između naše zemlje i našeg jezika i zemalja njemačkog govornog područja, rekli su u Glossa centru.

A vješta predavačica Dragana danas je itekako zainteresovane mališane bez problema naučila da na njemačkom nabroje članove svoje porodice i da se ukratko predstave.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here