Vijesti Društvo Saradnja sa lokalnom zajednicom na visokom nivou: Delegacija Crvenog krsta Srpske u...

Saradnja sa lokalnom zajednicom na visokom nivou: Delegacija Crvenog krsta Srpske u posjeti Derventi

0

Delegacija Crvenog krsta Republike Srpske, predvođena sekretarom republičke organizacije Đokom Mihajlovićem, posjetila je Derventu i sa načelnikom opštine Miloradom Simićem razgovarala o dosadašnjoj saradnji lokalne uprave i ove organizacije.

Istaknuto je da je dugogodišnja saradnja izuzetno dobra i da će biti nastavljena i u narednom periodu.

Simić je jedan od načelnika koji svesrdno podržava rad Crvenog krsta i koji dobro razumije ovu organizaciju. Ona je pomoćni organ svake vlasti, kako lokalne tako i republičke i državne. Kada se nešto desi ,samo preko Crvenog krsta se može uputiti pomoć jer imamo veliku mrežu u svijetu, u koju je uključena 191. država. Načelnik Simić ne pomaže samo opštinsku organizaciju nego i Crveni krst Republike Srpske. Bila je ovo prilika da se razmijene mišljenja o obostranim potrebama ,primjer kako se treba odvijati saradnja, rekao je Mihajlović, te se zahvalio načelniku na podršci i istakao da je OO Crvenog krsta Derventa jedna od najboljih organizacija ne samo u Republici Srpskoj nego i šire.

Pored Mihajlovića, u delegaciji su bili i Mihajlo Arsenić, sekretar Koordinacionog odbora Crvenog krsta regije Doboj i Radislav Kujundžić,sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa.

Derventa Cafe

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here