Vijesti Društvo Bezbjednost učenika na prvom mjestu: Održan sastanak rukovodstava Policijske stanice Derventa sa...

Bezbjednost učenika na prvom mjestu: Održan sastanak rukovodstava Policijske stanice Derventa sa direktorima srednjih škola

0

Rukovodstvo Policijske stanice Derventa sastalo se danas sa direktorima derventskih srednjih škola. Sastanak je održan u okviru projekta „Rad policije u zajednici“ a u sklopu kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske „Zaštitimo djecu u saobraćaju“.

Komandir Milomir Balatunović, zamjenik Slaviša Pavlović i pomoćnik Aleksandar Đekić sa direktoricom „JU Stručne i tehničke škole“ Brankom Jović i direktoricom JU SŠC „Mihajlo Pupin“ Gordanom Asentić razgovarali su o dosadašnjoj saradnji ovih institucija, kao i smjernica za nastavak dalje saradnje i njenog unapređenja.

Na sastanku su predočeni i određeni problemi kao i manje poteškoće sa kojima se susreću obrazovne ustanove i događaji iz prethodnog perioda u kojima su učestvovali učenici srednjih škola. Takođe, tema stastanka bio je i početak nove školske godine, kojom prilikom su direktori škola upoznali predstavnike ove policijske stanice o broju upisanih učenika, načinu i vremenu sprovođenja nastavnog procesa, saopšteno je nakon sastanka.

Na kraju, doneseni su zaključci, a sve u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti kao i povećanja nivoa bezbjednosti učenika.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here