Politika Izbori 2016 SDS Derventa: Smanjiti poreze, povećati podsticaje, stipendije i druga davanja

SDS Derventa: Smanjiti poreze, povećati podsticaje, stipendije i druga davanja

1

sds
Na centralnom promotivnom skupu Srpske demokratske stranke, održanom prošle nedjelje u izuzetno posjećenom Sportsko-kulturnom centru, predstavljen je kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Nade Planinčević, kao i kandidati SDS za odbornike u Skupštini opštine.

– Moja namjera je da reformišem rad lokalne uprave i administraciju popunim obrazovanim kadrovima, da umanjim komunalnu naknadu, takse i poreze za 20 odsto, da povećam poljoprivredne podsticaje na 10 odsto budžeta, stipendije za 20 odsto. Napraviću program zapošljavanja mladih i program za mlade bračne parove, obezbijediću veću podršku penzionerima i socijalnim kategorijama, insistiraću na depolitizaciji i boljoj organizaciji udruženja proisteklih iz otadžbinskog rata i obezbijediću im veću finansijsku podršku, nastaviću izgradnju putne mreže na teritoriji opštine sa osvrtom na cijenu i kvalitet radova, smanjiću plate opštinskim funkcionerima i ukloniti sa platnog spiska one koji primaju platu iz budžeta RS, obezbijediću bolje uslove u školama, naročito što mnoge nemaju pitku vodu, više mjesta u obdaništu te finansijsku podršku kulturi, rekao je, između ostalog Planinčević, pozivajući građane da 2. oktobra izađu na izbore i daju doprinos promjenama.

Govoreći o kandidatima SDS za odbornike u Skupštini opštine nosilac liste Pero Đurić rekao je da je to spoj znanja i iskustva, te da očekuje apsolutnu pobjedu na izborima.

sds1

Danka Zemunović

PODIJELI

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here