Vijesti Društvo Sedmična vremenska prognoza (2. – 8. februar)

Sedmična vremenska prognoza (2. – 8. februar)

0

Nestabilno i promjenjivo vrijeme koje je preovladavalo prethodnih dana, a koje je donosilo snijeg, pljuskove i sunce unutar samo 24 časa, nastaviće se i sljedećih sedam dana.

derventa vremenska prognoza

Veći dio prve februarske sedmice obilježiće promjenjivo vrijeme sa kišom i susnježicom, dok naredni vikend donosi zahlađenje sa tempereaturama ispod 0 stepeni.

U ponedeljak nas očekuju sniježne padavine u prijepodnevnim časovima koje će u poslepodnevnim prestati, te će doći do razvedravanja koje će se zadržati i u utorak. Jutarnja temperatura kretaće se od -5 do 1 stepena, a najviša dnevna do 5  stepeni Celzijusa.

U srijedu nas očekuje kiša koja bi mogla prelaziti u susnježicu. Jutarnja temperatura neće prelaziti 1 stepen na Celzijusovoj skali, a najviša dnevna 4 stepena.

U četvrtak i petak moguće su snježne padavina koje će se u par navrata miješati sa kišom. Jutarnja temperatura kretaće se od 0 do 1 stepena, a dnevna do 2 stepena Celzijusa.

Za dane vikenda očekuje nas postepen prestanak padavina, ali i malo zahlađenje. Temperatura u dane vikenda kretaće se od -4 do -1 stepeni.

Nikola Brković – Derventa Cafe

 

PODIJELI