Vijesti Društvo Sedmična vremenska prognoza (26. – 31. januar)

Sedmična vremenska prognoza (26. – 31. januar)

0

Naredne sedmice na području naše opštine očekuje nas promjenjljivo vrijeme. Snježne padavine koje meterolozi predviđaju početkom mogle bi krajem sedmice da se pretvore u kišne. Očekuju nas i niže dnevne tempereture nego prošlih dana, koje će se kretati u jutarnjim časovima od -3 do 1, a u dnevnim časovima 2 do 10 stepeni Celzijusa.

derventa prognoza vremena

U ponedeljak nas očekuje susnježica ili snijeg koja će sa dolaskom večeri oslabiti i prestati. Jutarnja temepatura kretaće se od 0 do 1, a dnevna temperatura do 2 stepena Celzijusa.

U utorak i srijedu meterolozi najavljuju pretežno oblačno vrijeme sa mogućnošću susnježice ili snijega u popodnevnim časovima. Jutarnja temperatura kretaće se od -1 do 1, a u toku dana živa na termometru neće prelaziti 3 stepena Celzijusa.

U četvrtak i petak predviđa se poboljšanje vremenskih prilika i razvedravanje, s tim što nas i u petak očekuju povremeni pljuskovi. Jutarnja temperatura kretaće se od -6 do 0, a najviša dnevna do 8 stepeni Celzijusa.

Vikend nam donosi promjenljivo vrijeme sa kišom i pljuskovima. U noći sa subote na nedelju kiša će prijeći u susnježicu ili snijeg. Jutarnja temperatura kretaće se od 1 do 2 stepena, a najviša dnevna će dosegnuti osmi podiok na skali.

Da li se zimi i snijegu biliži kraj ili nas tek očekuje, saznaćemo u danima koji nam dolaze!

Nikola Brković – Derventa Cafe

PODIJELI