Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

U Derventi, 25.07.2012. godine, Policijski službenici PS Derventa, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Derventi izvršili su pretres stana koji koristi S.Ž. i lični pretes A.N. iz istog mjesta, koji se u tom trentku zatekao na licu mjesta, kod koga su pronađene 2 sjemenke indijske konoplje i otvoren paket filtera za motanje cigareta. Okružni tužilac u Doboju je naložio da se protiv A.N. podnese zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

AmblemMUP-a

U Modranu, opština Derventa, 26.07.2012. godine, oko 12,00 časova, policijski službenici PS Dervanta su u bespravnoj sječi šume zatekli B.P. sa područja opštine Derventa, kod koga su pronašli odutzeli automatsku pušku sa 18 metaka. Radnik Šumske uprave Derventa je utvrdio da je B.P. bespravno posjekao 0,6 m3 ogrevnog drveta. Okružni tužilac je događaj okvalifikovao kao KD nedozvoljene proizvodnje i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U mjestu Osojac, opština Derventa, 26.07.2012. godine, policijski službenici PS Derventa, su od M.D. oduzeli pištolj marke „CZ“ i poluautomatsku pušku iz kojih je, prema prijavi građana, u posljednje vrijeme pod dejstvom alkohola često pucao i uznemiravao stanovništvo. Okružni tužilac je događaj okarakterisao kao KD nedozvoljene proizvodnje i promet oružja ili eksplozivnih materija.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here