Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

U Derventi, 27.08.2012. godine, iz dvorišta porodične kuće otuđeno je putničko vozilo marke „mercedes“ vlasništvo S.V. Izvršen je uviđaj. U toku je operativni rad na pronalasku izvršilaca navedenog KD teške krađe.

AmblemMUP-a

Ostale aktivnosti:

– U Derventi, 28.08.2012. godine, oko 16,00 časova u Ulici Srpske vojske policijski službenici Policijske stanice Derventa zatekli su u pokušaju izvršenja krađe lice R.O., koji je pokušao izvršiti krađu novčanika od T.G. U toku je rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

– Policijska stanica Derventa, 29.08.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je  izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.V., sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD ugrožavanje sigurnosti.

– Policijska stanica Derventa, 30.08.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je  izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.E., sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD izazivanje opšte opasnosti.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here