Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

Policijska stanica Derventa, 08.10.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.S. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD nezakonit lov.

AmblemMUP-a

– Policijska stanica Derventa, 09.10.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv Đ.M. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i protiv S.M., S.K., S.Ž. i A.N., svi iz Broda, zbog osnova sumnje da su počinili KD teške krađe.

– Policijska stanica Derventa, 11.10.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv E.B. sa područja opštine Derventa,  zbog osnova sumnje da je počinio KD nedozvodnja proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here