Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

U Derventi, 16.01.2013. godine, izvršena je provala u kuću vlasništvo S.R., odakle je otuđen ženski neseser u kome s nalazio zlatni i srebrni nakit (ogrlica i prsten od bijelog zlata i tri srebrne ogrlice). Uviđajem je utvrđeno da je provala izvršena nasilnim otvaranjem prozora. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog KD teške krađe.

AmblemMUP-a

– Policijska stanica Derventa, 15.01.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv A.Đ., P.M. i Z.M., svi iz Dervente, zbog osnova sumnje da su počinio KD nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

– Policijska stanica Derventa, 15.01.2013.  godine,  Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.G.  sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD Teška krađa.

CJB Doboj

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here