Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

U Ulici Svetog Save u Derventi, 21.03.2013. godine oko 17,30 časova, S.M. iz Dervente je, nakon kraće svađe sa G.G. iz Dervente, iz svog vozila izvadio lovačku pušku i usmjerio je u pravcu G.G., koji je pušku oteo i bacio na beton, prilikom čega je došlo do ispaljenja jednog metka. Povređenih lica nije bilo. U toku je rad na utvrđivanju tačnog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja  navedenog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

AmblemMUP-a

Policijska stanica Derventa, 21. 03.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.M. sa područja opštine Doboj i N.S. iz Dervente,  zbog osnova sumnje da su počinili KD teške krađe i KD prikrivanje.

Policijska stanica Derventa, 20.03.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv T.T. i LJ.B., oboje iz Dervente, zbog osnova sumnje da su počinili KD teške krađe.

Policijskoj stanici Derventa, 20.03.2013. godine, prijavljeno je da je, dan ranije, D.S. sa područja opštine Derventa, fizički napao svoju suprugu u njihovoj porodičnoj kući. U toku je dokumentovanje krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, nakon čega će Okružnom tužilaštvu Doboj biti proslijeđen izvještaj protiv D.S.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here