Vijesti Društvo Sedmočlanoj porodici Knežević potrebna pomoć da završe započetu kuću

Sedmočlanoj porodici Knežević potrebna pomoć da završe započetu kuću

0

Sedmočlanoj porodici Knežević iz Donjih Cerana potrebna je pomoć sugrađana da završe kuću koju su započeli prije nekoliko godina.

Baka Mitra, inače 49. godište, sinovi Dragan, Slađan i Zoran, njegova supruga Gospa i petogdišnji Aleksandar i trogodišnja Aleksandra trenutno žive u staroj, maloj i trošnoj kućici nedaleko od “Dva točka” u ovom derventskom selu.

Želja im je da pokriju i usele se u kuću prije zime i prije nego na svijet dođe treće Zoranovo i Gospino dijete koje je na putu, kaže njihova komšinica Zlata Marinković, inače inicijator provođenje ove akcije.

Iako nisu zaposleni, zahvaljujući radu na dnevnice, trojica sinova su uz pomoć komšija uspjeli da ozidaju prizemnu kuću i saliju ploču, ali im je sada potrebna pomoć da objekat prije svega pokriju.

Kneževići nemaju žiro-račun, ali svi zainteresovani koji mogu pomoći kroz rad, materijal ili na bilo koji drugi način mogu da se jave na Zlatin broj telefona 066 707 373.

Nova kuća koju su počeli da grade

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here