Vijesti Društvo Sezona kupanja pred vratima

Sezona kupanja pred vratima

0

Dolazi nam još jedno sunčano ljeto, koje će mnogi od nas provesti negdje na bazenu ili na obalama rijeke kupajući se i odmarajući. Odredište mnogih Dervenćana će biti upravo Sportsko-rekreativni centar „Olimp“, tako da vam donosimo par svježih informacija, koje smo uspjeli dobiti.

Sezona kupanja pred vratima

Kako saznajemo veliki bazen je već ispunjen vodom, tako da će kupanje vjerovatno biti moguće i ovog vikenda, dok je zvanično otvaranje planirano za kraj juna/početak jula. Postavljeni su šankovi i ozvučenje, a planirano je i postavljanje velikog plazma TV-a, kako bi posjetioci mogli pratiti i predstojeće Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Radovi na još dva bazena, rekreativni i dječiji, će ubrzo biti završeni, tako da će i oni biti u funkciji ovo ljeto. Bitno je spomenuti da ekipa SRC-a „Olimp“ užurbano radi na pripremama i da je planirano bogato ljeto sa koncertima, žurkama, igrama na vodi itd., o čemu ćemo vas blagovremeno obavještavati.

DerventaCafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here