Vijesti Društvo Sezona lova na srndaća otvorena tradicionalnim druženjem u Sočanici – FOTO

Sezona lova na srndaća otvorena tradicionalnim druženjem u Sočanici – FOTO

0

Članovi Lovačke sekcije Velika Sočanica (Malojčani) danas su bili domaćini zajedničkog druženja koje iz godine u godinu organizuju povodom otvaranja sezone lova na srndaće.

Predsjednik LS Velika Sočanica Milenko Puljanović i predsjednik LU “Motajica” Darko Bećarević zahvalili su se gostima na odazivu i zaželili sve najbolje u lovnoj sezoni.

Prvi vikend juna tradicionalno je rezervisan za otvaranje lova na plemenitu divljač, a među dragim gostima iz čitave BiH i Hrvatske, se našao i Ministar poljoprivrede i predsjednik Lovačkog Saveza Republike Srpske Savo Minić, kao i sekretar LS RS Živojin Lazić, koji su učestvovali u samom lovu, pored toga što našem udruženju pružaju značajnu podršku u radu, naglasio je Bećarević.

Minić je ovom prilikom lovcima zaželio sreću tradicionalinim pozdravom “dobar pogled”, te još jednom istakao da se u Sočanici i Derventi već pomalo osjeća domaćim, a ne gostom. Otvorenju sezone su prisustvovali i narodni poslanici Igor Žunić i Denis Pijetlović.

Inače, lov na srndaća trajeće ovog i narednog vikenda, a rukovodstvo poziva lovce i sve sugrađane, a posebno one koji se rekreiraju u šumskim područjima, beru gljive ili obavljaju slične aktivnosti, da budu na oprezu.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here