Vijesti Politika Simić nosilac liste

Simić nosilac liste

0

Narodna stranka Radom za Boljitak na lokalne izbore izlazi samostalno sa listom od 25 kandidata za novi sastav Skupštine opštine Derventa.

Nosilac liste Nenad Simic

Nenad Simić – Nosilac liste

Nosilac liste za Skupštinu opštine Derventa je Nenad Simić, a tu su još: Branka Tepić, Zoran Kuzmanović, Radomir Sovilj, Ivana Marić, Siniša Drakulić, Alen Kovačević, Jasna Nikodinović, Šerif Isaković, Duško Milaković, Ružica Popadić, Mario Ružela, Igor Tadić, Tanja Jutrić, Ilija Grubišić „Šerac“, Darko Petrović, Georgina Jokanić, Goran Tepić, Ljubiša Preradović, Nataša Marić, Vladimir Đuričić, Zećo Emir, Rada Blažanović, Duško Vujičić i Almir Đuherić.

„Najviše imamo mladih koji su jasna poruka da želimo Derventi ponuditi nove snage koje nisu opterećene mijenjanjem stranačkih dresova i knjižica, kao i „sumljivim„ političkim djelovanjem. Riječ je o ljudima koji su čestiti borci u životu, koji nastoje da od svoga rada žive, koji žele da ugrade svoje znanje u stvaranje najboljeg ambijenta za život svih građana Dervente. Vodili smo računa o teritorijalnoj zastupljenosti svih dijelova opštine. U toku je izrada izbornog programa do kojeg dolazimo u svakodnevnoj komunikaciji sa stanovništvom. To su ljudske potrebe za čiju realizaciju su potrebne  mudre i vizionarske odluka na lokalnom nivou“ kaže Nenad Simić, nosilac liste i potpredsjednik Narodne stranke Radom za Boljitak Derventa.

On ističe da je za nepuna tri mjeseca opštinski odbor ove stranke napravio velik uspjeh u radu, što u mnogome daje motiva cjelokupnom timu plave revolucije da nastavi ka ostvarivanju najboljeg izbornog rezultata u Derventi.

„Naš prioritet je ulazak u skupštinu opštine i jasna politika dostupna običnom čovjeku. Želimo da radimo i da ljudi osjete promjene na bolje. Na lokalnom nivou se vodi politika koja treba da mijenja postojeće stanje u svim oblastima života i rada. Više pažnje želimo posvetiti privrednicima, ljudima koji žele da se vrate i ostanu na ovim prostorima, ljudima koji do sada nisu imali sagovornika za svoje probleme na lokalnom nivou – istako je Simić.

Opšti zaključak rukovodstva stranke u Derventi je da se najveći uspjeh očekuju kada je u pitanju odbornička lista i u tom pravcu sve su snage usmjerene. Odustalo se od kandidature veoma zanimljive ličnosti za načelnika opštine Derventa, što ne isključuje mogućnost da najveći adut ove stranke u narednom periodu dođe do izražaja.

„Još nije donešena odluka koga kandidata za načelnika opštine ćemo podržati, jer želimo da čujemo o kojim imenima se zvanično radi i sa kojim programom izlaze u izbornu utrku. Na ovu temu već se vode pregovori u Derventi,, istakao je Miodrag Tepić predsjednik Regionalnog odbora i kordinatror Regionalnog izbornog štaba u izbornoj jedinici 3.

Ured za odnose sa javnošću Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here