Vijesti Politika Simić i Bećarević potpredsjednici derventskog SNSD-a

Simić i Bećarević potpredsjednici derventskog SNSD-a

0

Davor Simić i Darko Bećarević izabrani su za potpredsjednike, a Denis Pijetlović za sekretara Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa, odlučeno je na sinoć održanoj prvoj sjednici Gradskog odbora.

Ovom prilikom izabrano je i sedamnaestočlano Predsjedništvo GO SNSD Derventa.

Nakon izbora prvih ljudi Glavnog odbora stranke, Mladih socijaldemokrata i Aktiva žena preostao nam je formiranje Aktiva penzionera i Političko-ekonomskog savjeta stranke, istakao je predsjednik stranke Igor Žunić.

– Formiranje organa organa stranke, kao i svakodnevan dolazak novih članova, daju vjetar u leđa našoj organizaciji, a samim tim nas približavaju ubjedljivoj izbornoj pobjedi koju očekujemo u Derventi na svim nivoima, rekao je predsjednik Igor Žunić članovima Gradskog odbora ovom prilikom.

U prethodnom periodu za prvog čovjeka derventskog SNSD-a izabran je Igor Žunić, dok se na čelu Mladih socijaldemokrata nalazi Maja Pjeranović, a Aktiva žena Vesna Šain.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here