Vijesti Društvo Simić: U fazi projektovanja jedna od “žila kucavica” Osinjskog vodovoda

Simić: U fazi projektovanja jedna od “žila kucavica” Osinjskog vodovoda

0

– Nadam se da ćemo u narednom periodu, na nekom od predstojećih skupštinskih zasjedanja, stvoriti uslove za realizaciju projekta izgradnje Osinjskog vodovoda, što je za mene projekat nad projektima, poručio je danas gradonačelnik Dervente Milorad Simić prilikom potpisivanja ugovora za asfaltiranje 23 putna pravca većinom predviđenih ovogodišnjim Planom kapitalnih investicija (opširnije OVDJE).

Za naše prilike ovo je izuzetan projekat jer bi čitav južni dio našeg grada, a to su pored Osinje, i Cerani, Pojezna, Crnča i Mala Sočanica, dobili pitku vodu, rekao je Simić.

Interes mještana ovih sela je veliki i trenutno broji oko 860 zainteresovanih, a vodovod se projektuje za 1000 priključaka. U fazi smo izrade glavnog projekta za jednu „žilu kucavicu“ vodovoda koja će snabdijevati sitnije krakove i na tome se radi ozbiljno. Putem medija ćemo omogućiti javnosti da pita sve ono što ih zanima u vezi vodovoda, da se uvjere da je to izvjestan posao. Na putnoj infrastrukturi se dosta radilo i radi, a unaprijed se radujem da ćemo uslišiti i nasušne potrebe naših sugrađana u ruralnim dijelovima lokalne zajednice kada je u pitanju pitka voda, istakao je Simić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here