Vijesti Politika Simić ugostio delegaciju Velike Kladuše

Simić ugostio delegaciju Velike Kladuše

0

Gradonačelnik Milorad Simić sastao se sa direktorom JKUP „Komunalije“ Velika Kladuša Amirom Đogićem i stručnim saradnicima Aladinom Zulićem i Adijanom Sefićem, koji su boravili u službenoj posjeti Derventi, piše Radio Velika Kladuša.

Cilj posjete bio je mogućnost podizanja poslovne saradnje „Komunalija“ i njenih organizacija sa privrednim društvima u gradu Derventa na veći nivo.

– Komunalije sa svojim zavisnim društvom „Alatuša“ imaju određene poslovne odnose sa privrednim subjektima u Derventi, pa je ovo bila idealna prilika da prezentuju asortiman i novine. Domaćin gostima iz Velike Kladuše bio je gradonačelnik Dervente Milorad Simić, koji je između ostalog izrazio zadovoljstvo činjenicom da se mladim ljudima pružila ovakva prilika da učestvuju u razvoju svoje opštine. Zahvaljujući dobrim odnosima sa sa Velikom Kladušom, grad Derventa ostaje otvoren za pomoć u povezivanju biznisa između preduzetnika obje lokalne zajednice, navodi Radio Velika Kladuša.

Nakon susreta sa Simićem, gosti su posjetili i nekoliko uspješnih privrednih subjekata u Derventi kako bi se upoznali sa njihovim radom i planovima i pokušali ostvariti određeni vid poslovne saradnje.

Službenu posjetu Derventi organizovao je savjetnik načelnika za korporativno upravljanje i komunikacije Ervin Abdić.

Radio Velika Kladuša

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here