Vijesti Sport Siniša Ružojčić izabran za novog predsjednika Skupštine FK Tekstilac

Siniša Ružojčić izabran za novog predsjednika Skupštine FK Tekstilac

0

Novi predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba Tekstilac je privrednik Siniša Ružojčić, odlučeno je jednoglasno na večerašnjem nastavku Izborne skupštine kluba.

Predsjednik Upravnog odbora u narednom mandatu biće Zlatko Šogorović, a članovi ovog organa Dušan Reljić, Milanko Balešević, Milomir Damjanović, Đorđe Reljić i Predrag Drinić. Ostavljena je mogučnost da se kooptira još jedan član ovog tijela do maksimalnih sedam predviđenih statutom.

Čast mi je da sam izabran na ovu funkciju. Moj otac je dugo bio u upravi kluba i vrijeme je da i sam dam doprinos ovom sportskom kolektivu, naglasio je novi predsjednik Skupštine.

U Nadzorni odbor izabrani su Davor Pijetlović, kao predsjednik, te članovi Boris Nikolić i Željko Kosjer.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here