Vijesti Magazin Sjajna prilika za rekreativce: Ovog ljeta nas očekuje 2. Alfa ulična trka...

Sjajna prilika za rekreativce: Ovog ljeta nas očekuje 2. Alfa ulična trka u Modriči

0

Atletsko-rekreativni klub “Modriča” ovog ljeta organizuje 2. Alfa uličnu trku povodom obilježavanja Dana opštine Modriča.

“Alfa ulična trka Modriča” je atletska trka na 10 kilometara i trči se dva kruga užim gradskim jezgrom. Trka će se održati 29.06.2019. sa početkom u 19:30 časova, a takmičari strartuju sa Trga Milana Jelića.

Takmičari kažu da je ruta atraktivna, a uvijek imamo dosta gledalaca koji daju podršku takmičarima. I prvo izdanje je bilo internacionalno, a ove godine se očekuje i više takmičara iz inostranstva. Ipak, cilj nam je da pokrenemo naše sugrađane, kažu organizatori.

Cijena startnine je 20 KM za uplate do 08.06, a od 09.06. do 22.6. je 25 KM. Zainteresovani sve informacije o prijavama mogu pronaći OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here