Vijesti Sport Sjedeća odbojka: Beograđani pobjednici 13. Međunarodnog turnira

Sjedeća odbojka: Beograđani pobjednici 13. Međunarodnog turnira

0
Foto: Nenad Simić/Preuzeto sa sajta Sportskog saveza Beograda

U nedelju (29. septembra) u Sportskom dvorani održan je 13. Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Derventa 2019“ na kome je najviše uspjeha imao beogradski “Smeč”.

Učestvovale su ekipe KSO „ SMEČ“ iz Beograda, OKI „ LAKTAŠI“ iz Laktaša, IOK “Auto servis Huso“ Maglaj, OKI „Čelić“ i OKI „Panda“ Velika Kladuša.

Organizator turnira je, kao i prethodnih godina, bio Odbojkaški klub invalida „Derventa“.

Ovo je jedno tradicionalno sportsko druženje i lijepa manifestacija koju podržavamo evo već trinaest godina. Za nas je značajna jer predstavlja razmjenu iskustava među klubovima i igračima. Takođe i naš klub učestvuje na turnirima koje organizuju klubovi koji su naši gosti danas, rekao je predsjednik OKI „Derventa“ Spasoje Kulaga.

On je istakao da ovaj turnir predstavlja i provjeru spremnosti kluba pred početak takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, koje zvanično počinje 13. oktobra.

Učestvovale su ekipe KSO „ SMEČ“ iz Beograda, OKI „ Laktaši“ iz Laktaša, IOK “Auto servis Huso“ Maglaj, OKI „Čelić“ i OKI „Panda“ Velika Kladuša.

U finalnoj utakmici za prvo mjesto ekipa KSO „Smeč“ je pobijedila ekipu Dervente dok je u borbi za treće mjesto ekipa OKI „Ćelić“ savladala ekipu iz Laktaša.

Turnir je otvorio zamjenik načelnika Siniša Jeftić, koji je poželio dobrodošlicu svim učesnicima, naglasio da opština izdvaja značajna sredstva za podršku ovakvim i sličnim manifestacijama te ekipama poželio uspjeh na turniru.

Pokrovitelj turnira je opština Derventa, a podržan je i od strane Ministarstva porodice omladine i sporta u Vladi Republike Srpske.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here