Vijesti Politika Sjednica Regionalnog odbora DNS-a: Očekujemo rekordnu podršku birača, Derventa ključno mjesto

Sjednica Regionalnog odbora DNS-a: Očekujemo rekordnu podršku birača, Derventa ključno mjesto

12

Na sinoćnjoj sjednici Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza jednoglasno je utvrđena lista kandidata ove stranke za predstojeće Opšte izbore 2018.

Kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske predvodiće nosilac liste Siniša Nikić, predsjednik Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza za Modriču, Derventu, Brod i Vukosavlje, dok će u borbu za mandate i Dervenćani Miro Simić i Dragan M. Pajić.

Pored aktuelne političke situacije, utvrđivanje liste kandidata bila je glavna tema sjednice, kazao je Nikić.

Sjednicu održavamo upravo u Derventi jer ovaj grad smatramo ključnim mjestom gdje DNS očekuje dosta bolji rezultat u odnosu na prethodne izbore. Večeras smo jednoglasno utvrdili kadnidatsku listu za Narodnu skupštinu Republike Srpske, koja je sačinjena od 9 kandidata, od kojih su 4 žene, te dva kandidata za Predstavnički dom Parlamenta BiH, pojasnio je Nikić.

On je istakao da je cilj stranke osvajanje rekordnog broja glasova, odnosno najmanje jednog mandata narodnog poslanika iz IJ 4. Nikić očekuje i da ova stranka da značajan doprinos osvajanju mandata u Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Kandidat DNS-a za Narodnu skupstinu RS Dragan M. Pajić akcenat je stavio na uključivanje mlađih obrazovanih ljudi u institucije vlasti, poboljsanje materijalnog statusa stanovnika ove regije, te ocuvanje Republike Srpske i tradicionalnih srpskih vrijednosti.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

12 KOMENTARI

 1. Nisam imao vijeru u bolji život dok nisam ugledao ove ljude za stolom, na pročelju sa Pajketom kraljem. Obasjaj druze mandat blagosiljaj brani srpske zemlej srpski Brod!DIrektan mandat! Sve može sad tako

 2. Jedva cekam da se Pajke ufati dirigentske palice… dosta vise ovih starih dirigenata.. samo labudovo jezero diriguju a narodo na kraju LABUD…
  Kad se pajke popne ima da dabujemo kad krene sve ka boljem!

  p.s. Ako mozes Pajke nateraj da moraju na vockicama prikazati procenat dobitka kao u engleskoj pricao mi drug a ne ko kod nas ovde… krenes da udaras na dvojku te obori da je manja… jos samo da dozivim da mi digne sa trineske… pa da odem po kanister benzina i sve lepo… e maune vala ne moze se vise ni kanister priustit…

 3. Jedva cekam da se Pajke ufati dirigentske palice… dosta vise ovih starih dirigenata.. samo labudovo jezero diriguju a narodo na kraju LABUD…
  Kad se pajke popne ima da dabujemo kad krene sve ka boljem! ヽ(⌐■_■)ノ♪♬

  p.s. Ako mozes Pajke nateraj da moraju na vockicama prikazati procenat dobitka kao u engleskoj pricao mi drug a ne ko kod nas ovde… krenes da udaras na dvojku te obori da je manja… jos samo da dozivim da mi digne sa trineske… pa da odem po kanister benzina i sve lepo… e maune vala ne moze se vise ni kanister priustit…

 4. Energija koju kosmos odašilje je sve slabija, svijetlosna interferencija je došla u stanje kosmičkog termo mirovanja, dugo sam razmišljao kako i šta dalje sve dok nisam vidjeo tračak svijetlosti koji isijava iz gospodina Dragan M. Pajića. Život mi je ponovo dobio smisao, shvatio sam da ima nade, sada sam sigurna da će gospodin Dragan M. Pajić uspjeti ponovo da uspostavi intergalaktički zen.

 5. Društvo za zaštitu građeviskog materijala – Apatin/Derventa

  Društvo za čišćenje gradjevinskog materijala opeke, crepa, keramičkih pločica.

  Čitajuci knjigu “The Bridge On The Drina” potekla je inspiracija za društvo.

  Za ideju sam se odlučio kako nebih imao konkurenciju.

  2009/2010 godine kada sam završavao četvrtu godinu smera građevinski tehničar za visokogradnju, bilo je reči o sredstvima za učenike koji hoće da otvore svoju firmu.
  Hoću da uzmem sredstva i da krenem sa radom za početak bi radio sam, a kasnije bi mi se mozda neko i priključio.
  Kupio bih tragač i sa tagačem bi išao po ulicama Apatina i prestavio bih se kao izvršni organ društva za zaštitu građevinskog materijala i pitao vlasnike parcela da li mogu da uklonim opeku koja se nalazi ispred njihovih kuća u cilju sprečavanja daljnjeg propadanja. Sa sobom bi nosio diplomu građevinskog tehničara za visokogradnju i pokazao bih je svakom ko me zaustavi i pita šta ja to radim. Dok radim bio bih uvek ozbiljan. Opeke bi slagao na paletu kako bi viljuškar mogao da ih podigne.
  Razgovarao bih sa odeljenskim predsednikom zavrsne godine smera građevinski tehničar za visokogradnju kao i sa diplomiranim gradevinskim tehničarima, ako razgovori proteknu pozitivno moćemo timski da čistimo opeku, crep, keramičke pločice od rušačkih radova. Ako bude bio velik odziv ićemo da se učlanimo u stranku, partiju kako bi pobedili na izborima i dobili posao rušačkih radova u cilju zarade, a i zbog materijala.
  Kupio bih četke, štemajze, čekice, sekire. Angažovao bih nekoga ko se bavi sa funkcionalošću mašina i nekog ko crta mašine,modeluje da napravi mašinu za čišćenje građevinskog mateijala. Investitor bi financirao mašinu koji je spreman da uloži u radničku klasu.
  Opeke, crep, keramičke pločice bi bile u vlasništvu društva, a nalazile bi se na stovarištima građevinskog materijala sa kojim bi prethodno društvo ostvarilo partnerstvo.
  Materijali bi se koristili isljučivo za gradnju socijalnih i prosvetnih objekata. Tehničari društva bi išli da obavljaju rušaćke radove zatim bi se materijali dovozili na stovarište.

  Interesuje me da li mi gospodin Dragan M. Pajić može odgovoriti da li je ovo legalno i prihvatljivo.

 6. Načina na koji gospodin Dragan M. Pjić drži olovku otkiva puno o njemu, vidi se da će postati važna istorisjka ličnost. Kako je to samo odvažan i umjeren gospodin. Podrška bijelom magu

  • Bio bi bas zanimljiv susret tebe i Pajica. Cuo sam da trci 42 kilometra i dize 120 u bencu 🙂 IP adresa je samo broj i nista vise…. Kiss 🙂

   • ah ta svestranost mladog Pajica… em je atleticar.. em haker… steta sto stalno nosi ovo odelo iako mi je jasno da zeli poslati sliku gospodarstva sto on i jeste, ali mislim da bi bilo lepo nekada da pokaze svoje zmijsko telo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here