Vijesti Najave i obavještenja SKK “Vihor”: Promocija prvenca Jasmine Radanović u Centru za kulturu

SKK “Vihor”: Promocija prvenca Jasmine Radanović u Centru za kulturu

0

14724476_1126220150747725_8116713013820592338_n

Srpski književni klub “Vihor” i Centar za kulturu organizuju promociju knjige “Djetinjstvo u sjenci topole” autorke Jasmine Radanović, koja se zahvalila na podršci koju je dobila prilikom izlaska njene prve knjige.

– Dragi moji prijatelji želim s vama podijeliti radost zbog izlaska mog prvenca “Djetinjstvo u sjenci topole”. Recenziju za knjigu su radili moji prijatelji Franjo Milos i Ivana Ratkovac, kojima se od srca zahvaljujem za iskrene riječi i kritike. Posebnu zahvalnost izražavam Savku Pećiću, predsjedniku SKK” Vihor” i mojoj dragoj Veri Ratkovac, koja me je svojom podrškom bodrila da istrajem. Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojoj porodici, mom suprugu Bojanu i dječici Sergeju i Emi, napisala je Radanovićeva na društvenim mrežama.

Promocija će se održati u ponedjeljak (31. oktobra), sa početkom u 19 časova.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here