Vijesti Sport Škola atletike nastavlja sa radom

Škola atletike nastavlja sa radom

0

Nakon praznične pauze od ponedjeljka, 3. februara, sa radom nastavlja Škola atletike koju je u našem gradu pokrenuo atletičar Dražen Vrhovac iz Prnjavora.

Vrhovac se trenerskim poslom bavi duže od dvije decenije i tokom tog perioda njegovi takmičari ostvarivali su značajne rezultate.

Tokom 22 godine trenerskog rada sa svojim atletičarima osvojio sam hiljade medalja na takmičenjima širom svijeta, a njih 15 je nastupalo za atletsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. I sam nastupam na takmičenjima za reprezentaciju Srbije na prvenstvima za veterane, a od 2012. godine osvojio sam 18 medalja na Balkanskim, 6 na Evropskim olimpijskim igrama za veterane i jednu medalju na Svetskim olimpijskim igrama za veterane, ističe Vrhovac, koji je diplomirao na Višoj trenerskoj školi u Novom Sadu.

Treninzi u Derventi će se održavati ponedeljkom u 18:30 časova u Sportskoj dvorani, srijedom od 19:00 časova u sali OŠ “19. april” i petkom od 20:00 časova u sali OŠ “Nikola Tesla”.

Sve informacije na zainteresovani mogu dobiti na telefon 065/686-784.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here