Vijesti Sport Skupština RK Derventa izabrala rukovodstvo

Skupština RK Derventa izabrala rukovodstvo

0

Skupština Rukometnog kluba Derventa je odlučila je da novi-stari predsjednik kluba bude Radovan Pazurević, dok je predsjednik Upravnog odbora ostao Slaven Šmulja.

Upravni odbor kluba činiće i Goran Zemunović, Goran Lukić, Vojislav Crljić, Saša Dobrilović, Danijel Nujić i Slaven Đekić.

Na poziciji predsjednika Skupštine ostao je Bogdan Popović, za potpredsjednik je imenovan Vojislav Sibinčić, a izglasan je i novi Nazdorni odbor sa predsjednikom Jelenom Simić i članovima Mladenom Banovićem i Slobodanom Živanićem.

Skupština je usvojila Izvještaj o radu kluba, kao i finansijskom poslovanju, a usvojen je i Plan rada i finansijski plan za narednu takmičarsku sezonu.

Istaknuto je da je u protekloj sezoni Omladinski pogon napravio veliki iskorak i odigrao niz turnira, a takmičili su se i u Omladinskoj ligi RS, te će u narednom period se nastaviti aktivno raditi sa mladim igračima, kojih klub broji oko 50.

Slobodan Živanić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here