Vijesti Politika Skupštine opštine Derventa dodjeljuje titulu počasnog građanina

Skupštine opštine Derventa dodjeljuje titulu počasnog građanina

0

Trideseta sjednica Skupštine opštine Derventa održaće se u utorak sa početkom u 10 časova, a na dnevnom redu naći će se 10 tačaka.

Odbornici će razmatrati Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o raspodjeli utvrđenog suficita i neutrošenih namjenskih sredstava, a nakon toga i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Budžeta opštine Derventa za 2019. godinu – Rebalans Budžeta opštine za 2019. godinu, te Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o izvršenju Budžeta opštine Derventa za 2019. godinu i Prijedlog plana o izmjenama i dopunama Plana kapitalnih ulaganja opštine Derventa za 2019. godinu.

Odbornici Skupštine opštine razmatraće prijedloge Komisije za nagrade i priznanja o dodjeljivanju javnih priznanja opštine Derventa i to Prijedlog odluke o dodjeljivanju Velikogospojinske povelje sa zlatnim grbom Opštine u 2019. godini Javnoj ustanovi Stručna i tehnička škola Derventa, Prijedlog odluke o dodjeljivanju Povelje počasnog građanina sa zlatnim grbom Opštine u 2019. godini gospodinu Richard Aueru, direktoru privrednog društva „Digital elektronik“ iz Austrije i Prijedlog odluke o dodjeljivanju Zahvalnice opštine Derventa u 2019. godini Jovanu Babiću, profesoru srpskog jezika i književnosti.

Na kraju sjednice će se razmatrati i Prijedlog odluke o raspisivanju i održavanju izbora za članove savjeta mjesnih zajednica na području opštine Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here