Vijesti Društvo Slavuj iz Mrčajevaca nije zapjevao

Slavuj iz Mrčajevaca nije zapjevao

0

Dugo najavljivani spektakl godine Festival narodne muzike, koji je trebalo da bude održan u srijedu naveče u Derventi, otkazan je zbog nedovoljnog odziva publike.

Slavuj iz Mrcavjevaca nije zapjevao

Na koncert se odazvalo jedva 100 ljudi, kojima je nakon otkazivanja vraćen novac, a manifestacija je otkazana.

Organizator Brane Živković, direktor agencije “Euro stage”, rekao je da je plan bio da se napravi festival na kome će se njegovati stara narodna muzika kao temelj današnje muzike.

“Međutim, poplave koje su uništile Derventu učinile su da se sve ovako odigra. Koncert je prvo bio planiran za 24. juni, da bi se juče sve završilo neslavno”, rekao je Živković.

Zvijezda večeri trebalo je da bude Miroslav Ilić, poznat i kao Slavuj iz Mrčajevaca, koji je istakao da daje podršku organizatoru da istraje u namjeri da napravi odličan festival.

“Žao mi je što se tako odigralo. Vidim da je to vredna grupa mladića koja je želela da napravi spektakl i ne treba da odustaju. Ako festival bude ponovo organizovan, sigurno ću se pojaviti”, obećao je Ilić.

Kako nam je rekao Milenko – Mile Leganović, jedan od učesnika, u pitanju je bila dobra zamisao da se okupe mnogi pjevači na jednom mjestu.

I Saša Jelić je trebalo da učestvuje, ali je zbog obaveza morao da otkaže.

“Derventa je specifična sredina za organizovanje takvih manifestacija i žao mi je što se sve tako odigralo”, rekao je on.

Na koncertu je trebalo da nastupe još: Zora Ajkić, Dijana Prodanović, Ljupče Nedić, Ranko Gavrilović, Nataša Popović, Zoran Subić, Sveto Tulić i drugi.

Nezavisne novine

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here