Vijesti Društvo Službeniku Radenku Lazareviću zahvalnica MUP-a Srpske

Službeniku Radenku Lazareviću zahvalnica MUP-a Srpske

0

Načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković danas je službeniku Policijske stanice Derventa Radenku Lazareviću uručio zahvalnicu za doprinos u radu Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Naime, u prostorijama Policijske uprave Doboj danas je organizovan prijem za policijske službenike Policijske uprave Doboj, a najzaslužnijim su ovom prilikom uručene Odluke o vanrednom unapređenju i Zahvalnice za poseban doprinos u radu i ugledu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Navedene Odluke i Zahvalnice su im dodjeljene od strane predsjednika Republike Srpske i ministra Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a iste su dobili zbog profesionalnosti i požrtvovanosti u radu tokom prethodne godine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here