Vijesti Magazin Smotra motocikala do 50 kubika privukla i staro i mlado – FOTO

Smotra motocikala do 50 kubika privukla i staro i mlado – FOTO

0

Na trećem okupljanu ljubitelja motocikala do 50 kubika, održanom u nedjelju na kupalištu Prljača u Ceranima, učestvovalo je četrdeset vozača.

Slobodan Nedić, jedan od organizatora, izrazio je zadovoljstvo odazivom učesnika.

Kao organizator zahvaljujem se svima koji su učestvovali u ovoj mini-motorijadi. Bilo je to lijepo druženje, koje je uz muziku i vatromet potrajalo dugo u noć. Susreti na Prljači već postaju tradicija i svake godine nas ima sve više, naglasio je Nedić.

Inače, najmlađi učesnik ove smotre bio je jedanaestogodišnji Kristijan Nedić iz Cerana, a najstari šezdesetogodišnji Vasiljko Pijetlović iz Crnče.

Najstari motocikl vlasnike služi već duže od pola vijeka, a radi se o dvotočkašu proizvedenom 1966. godine vlasnika Milana Todorića iz Cerana.

Učesnici su nakon okupljanja u Osinji napravili zajednički defile.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here