Vijesti Politika SNSD Derventa: Formiran izborni štab

SNSD Derventa: Formiran izborni štab

1

Na 6. sjednici Predsjedništva Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa formiran je Opštinski izborni štab za predstojeće Opšte izbore na čijem čelu će se nalaziti Igor Žunić, saopšteno je iz OO SNSD Derventa.

Žunić će tako, zajedno sa potpredsjednikom štaba Sinišom Jeftićem i sekretarom Slavkom Tomašem, predvoditi tim od 30 članova, koji će u predstojećih šest mjeseci provesti najveći dio izbornih aktivnosti.

Formiranjem izbornog štaba, zaokružujemo jedan veoma važan dio aktivnosti koje je naš opštinski odbor realizovao u prethodnom periodu i istovremeno započinjemo jednu dinamičniju fazu koja će praktično potrajati do oktobra. Cilj je izborna pobjeda kandidata SNSD-a na svim nivoima, što je od izuzetnog značaja za dalji rast i razvoj Dervente, te nastavak odličnih stranačkih rezultata ostvarenih na prethodnim lokalnim izborima, stoji u saopštenju ove stranke.

Na sjednici, kojoj je prisustvovao i predsjednik OO SNSD Milorad Simić, usaglašeni su i koraci koji će se provoditi u narednom periodu, poput formiranja mjesnih izbornih štabova i niz drugih aktivnosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here