Vijesti Politika SNSD inicirao odricanje od dijela odborničkih naknada u korist Fonda solidarnosti

SNSD inicirao odricanje od dijela odborničkih naknada u korist Fonda solidarnosti

0

Klub odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Skupštini opštine Derventa uputiće inicijativu prema ostalim klubovima i odbroničkim grupama za odricanje 20 procenata odborničkih naknada u korist Fonda solidarnosti Republike Srpske.

Tako prikupljena sredstva uplatila bi se na račun Fonda solidarnosti Republike Srpske i iskoristila za ublažavanje posljedica izazvanih novim korona virusom.

Sekretar Skupštine opštine će kontaktirati ostale klubove i upoznati ih sa našom incijativom. Cilj nam je da se ovoj akciji pridruže svi odbornici i da ona bude jednoglasno prihvaćena, čime ćemo dati svoj doprinos otklanjanju negativnih posljedica epidemije u Republici Srpskoj. I u kriznim vremenima trebamo pronaći snage i volje da budemo solidarni, humani i pozitivni, stoji u saopštenju ove političke stranke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here