Vijesti Politika “SNSD spreman za izbore”: U Derventi održan sastanak rukovodstva stranke sa predstavnicima...

“SNSD spreman za izbore”: U Derventi održan sastanak rukovodstva stranke sa predstavnicima odbora iz regije – FOTO

0

U Derventi je danas održan sastanak rukovodstva Saveza nezavisnih socijaldemokrata sa predstavnicima opštinskih odbora Dervente, Modriče, Broda i Vukosavlja na kojim je razgovarano o spremnosti lokalnih organizacija za predstojeće Lokalne izbore 2020.

Predsjednik stranke Milorad Dodik ponovio je da SNSD smatra da se izbori trebaju održati u predviđenom roku, bez odlaganja, te da podržava svaku odluku kojom će Savjet ministara BiH osigurati potrebna finansijska sredstva.

SNSD u Izbornoj jedinici 4 ima jaku strukturu i vrši vlast već duži niz godina, tako da smo spremni za predstojeće izbore. U Derventi je danas vidljiv napredak jer je od nekada porušenog grada postala jedna moderna zajednica sa jakom privredom, sa gotovo riješenom infrastukturom i velikim brojem radnika, što nam daje razlog za optimizam. Mi želimo da pokažemo novu unutarstranačku snagu i vjerujem da ćemo ponovo osvojiti sva 4 načelnička mjesta i skupštinske većine, poručio je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da se pripreme ovih izbora obavljaju u posebnim okolnostima, posebno kada su u pitanju “prekršene procedure prilikom izbora članova Centralne izborne komisije BiH” o čemu će odlučivati i sudske instance, dok je drugi potpredsjednik stranke Radovan Višković izjavio da će kapitalni projekti u ovoj regiji biti provedeni po planiranoj dinamici, te da će IRB formirati poseban fond za podršku implementaciji tih projekata.

Predsjednik OO SNSD Derventa Milorad Simić, ujedno i domaćin sastanka, izrazio je zadovoljstvo što je rukovodstvo stranke i Republike Srpske danas u Derventi.

Imamo veliku podršku birača koju nećemo iznevjeriti i bez obzira kada izbori budu održani mi ćemo pobjediti jer ja vjerujem u podršku naroda, ne samo u Derventi, već u čitavoj Izbornoj jedinici. Mi smo danas rezimirali šta smo uradili, gdje smo posustali jer nije sve idealno, ali jeste jako dobro. Boljih nema, zaključio je Simić.

Sastanku su, pored pomenutih, prisustvovali predsjednici OO SNSD Modriča Mladen Krekić, OO Brod Ilija Jovičić i OO Vukosavlje Borislav Rakić, narodni poslanici Igor Žunić i Mara Milošević, te drugi predstavnici lokalnih odbora.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here