Vijesti Politika Socijalisti obilježili 29 godina postojanja u Derventi

Socijalisti obilježili 29 godina postojanja u Derventi

0

Socijalistička partija teži sveopštem napretku u Republici Srpskoj, a svoj doprinos smo dali i razvoju ovog grada, izjavio je sinoć predsjednik partije Petar Đokić na obilježavanju 29 godina postojanja Gradskog odbora u Derventi.

Tokom 29 godina postojanja vrlo uspješnog i sadržajnog rada Socijalističke partije u Derventi nekoliko generacija je prošlo kroz ovu partiju i svako je ostavio vidljiv i neizbrisiv trag u društvenom životu ovog grada n je dodao da su doprinosili napretku i sveopštem rastu i razvoju ovog grada, što se i vidi, poručio je Đokić.

–  Volio bih da je ostvaren planirani cilj da imaju direktno izabranog poslanika iz ove izborne jedinice, ali je mali nedostajući broj glasova upozorenje da u budućim izbornim ciklusima još upornije i odlučnije treba raditi. U svakom slučaju, ostvaren je vidljiv rezultat i SP ostaje vrlo važan politički stub i biće tako i dalje, rekao je Đokić.

On je dodao i da se proslavom 29 godina postojanja SP u Derventi pripremaju za lokalne izbore naredne godine i da je uvjeren da će jasnim programom i odgovornim ljudima uspjeti da i dalje ostanu najvažniji politički stub ili faktor na području grada.

Predsjednik Gradskog odbora SP Derventa Slaven Gojković je rekao da SP ima program i pravce djelovanja koji doprinose sveopštem napretku svih građana Dervente, ali i Republike Srpske.

Proslavi su prisustvovali gradonačelnik Dervente Milorad Simić, narodni poslanici iz SNSD-a Igor Žunić i Denis Pijetlović, odbornici i koalicioni partneri sa kojima SP ima skupštinsku većinu u gradskoj skupštini, te drugi funkcioneri i zvanice iz regije i Republike Srpske.

 

GO Socijalistička partija

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here