Vijesti Politika Socijalisti upliličili tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

Socijalisti upliličili tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

0

Rukovodstvo Gradskog odbora Socijalističke partije Derventa priredilo je pretposljednjeg dana 2021. godine novogodišnji prijem za predstavnike medijskih kuća i dopisnike koji izvještavaju iz ovog grada.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Derventa Slaven Gojković kaže da je riječ o tradicionalnom novogodišnjem prijem za medije, kojim žele da se zahvale na korektnoj saradnji, objektivnom i blagovremenom informisanju javnosti o aktivnostima partije, ali i stanovništva o događajima iz lokalne zajednice.

Osim prijema za predstavnike medija održali smo i sastanak Gradskog odbora kao završni čin u ovoj godini, gdje smo pomenuli sve ono što smo učinili i čime smo se susreli u političkom životu. Bilo je razgovara o planovima koji se postavljaju pred Gradski odbor, posebno jer je pred nama izborna godina, u izjavi novinarima rekao je Gojković.

Prema njegovim riječima već početkom godine počinju aktivnosti na pripremama za obilježevanje godišnjice formiranja partije u Derventi, koja se obilježava 29. januara.

Naš običaj je da dostojanstveno obilježimo dan osnivanja partije i zahvalimo se mnogima na podršci. Veoma ambiciozno ulazimo u izbornu godinu, planova je mnogo, optimizam i podrška na terenu je sve veća, rekao je Gojković.

Gojković, koji je i odbornik u Skupštini grada Derventa, svim medijima i građanima Republike Srpske čestitao je novodogišnje i božićne praznike.

Prijemu su prisustvovali i odbornici Socijalističe partije Bojan Radanović i Bojan Zemunović, te sekretar GO Derventa Slaven Pašalić.

GO SP Derventa

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here