Politika Izbori 2016 Socijalistička partija: Dobra saradnja sa građanima Dervente

Socijalistička partija: Dobra saradnja sa građanima Dervente

0

 

1

Izborni štab Socijalističke partije, u okviru predizborne kampanje, organizovao je u Agićima, druženje sa članovima, simpatizerima i mještanima Agića, Rapćana, Miškovaca i Luga. Druženju su prisustvovali kandidati za odbornike i rukovodstvo Opštinskog odbora SP-a Derventa.

Druženje je poslužilo i za aktuelni razgovor oko buduće saradnje sa stanovništvom ovog područja sa ciljem da se uočeni problemi počnu rješavati, a u tom pravcu će budući odbornici raditi. Kandidat za odbornika iz Agića je Nenad Simić, iz Miškovaca Marijan Jeftić, iz Luga Dragan Milovanović i Marina Tepić.

Građani su zatražili više pažnje i ulaganja u održavanje puteva i druge infrastrukture, više pažnje za demobilisane borce, socijalno ugroženo stanovništvo i one u stanju potrebe za pomoć drugih, ali i organizovanije rješavanje problema poljoprivrednika, i mladih koji žele da pokrenu samostalnu djelatnost. Istaknuta je potreba za veću zaštitu prirodnih bogatstava( rijeka, šuma), ali i organizovanije pristupanje obilježavanju značajnih datuma iz NOB-a i poslednjeg odbrambeno- otadžbinskog rata

Šef izbornog štaba i nosilac odbornike liste Slaven Gojković je izrazio zadovoljstvo realizacijom izborne kampanje, u toku koje je uočeno veliko interesovanje stanovništva za program stranke, ali i želje da se postojeće stanje promijeni.

„ U većoj mjeri približili smo program partije kojim želimo da poboljšamo stanje u oblasti privrede, infrastrukture, društvenih djelatnosti, lokalne uprave, informisanja, ali i svih drugih važnih pitanja za bolji život i rad svih građana, kaže Gojković.

Do kraja izborne kampanje razgovor i druženje sa građanima održaće se u Sočanici, Osinji, Crnči, ali i drugim krajevima opštine.

Socijalisti su pozvali građane Dervente da u nedjelju 2. oktobra na izborima svoje povjerenje ukažu ovoj partiji, jer spoj mladosti i iskustva garantuje da će predizborna obećanja biti ispunjena.

OO Socijalistička partija

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here