Politika Izbori 2016 Socijalistička partija: Građani da izađu na referendum

Socijalistička partija: Građani da izađu na referendum

0

img_20160920_111814

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije /SP/ Derventa Dušan Rašić pozvao je građane da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike, a 2. oktobra na lokalne izbore.

“Referendum je dan kada građani brane rađanje Republike, ali i jasno poručuju da žele da slave slobodu, stvaranje novih vrijednosti i suživota na ovim prostorima. Vjerujemo da će građani izaći u što većem broju”, rekao je Rašić na konferenciji za novinare. 

On je pozvao građane da podrže kandidate SP-a za odbornike u lokalnoj skupštini, jer su opredijeljeni za dosljednost svih programskih ciljeva stranke koji će stvoriti bolji ambijent za život i rad. 

Nosilac liste SP-a Slaven Gojković rekao je da kampanja teče predviđenom dinamikom i da socijalisti očekuju dobar izborni rezultat. 

“Svakodnevno promovišemo program stranke i izražavamo spremnost da ga realizujemo. Kandidati su spoj mladosti i iskustva, ljudi koji podjednako zastupaju selo i grad”, rekao je Gojković. 

Kandidat za odbornika Živko Vukičević smatra da je potrebno veće učešće socijalista u vlasti. 

“Naš cilj je da imamo klub odbornika u Skupštini opštine i time stvorimo mogućnost da utičemo na realizaciju svega što je ugrađeno u program stranke, a što su potrebe i želje građana”, rekao je Vukičević. 

Na konferenciji su govorili i predsjednik Aktiva žena Jelka Runić i predsjednik Aktiva mladih Slaven Kukić, koji su pozvali članstvo, simpatizere stranke i sve građane da u velikom broju izađu na referendum o Danu Republike.

OO SP Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here