Politika Izbori 2016 Socijalistička partija: Zadovoljni ostvarenim rezultatom

Socijalistička partija: Zadovoljni ostvarenim rezultatom

0

sp1
Socijalistička partija zadovoljna je ostvarenim izbornim rezultatom i prema objavljenim preliminarnim rezultatima ostvarila je povećanje od 30 odsto glasova.

Nosilac odborničke liste i budući odbornik Slaven Gojković je rekao da prema sadašnjem broju glasova imaju dva odbornička mandata.

– Veće učešće Socijalista u derventskoj skupštini je i veći doprinos lokalnoj zajednici i ispunjavanju predizbornih obećanja, programskih ciljeva i ideja za koje socijalisti godinama potenciraju realizaciju, kaže Gojković, dodajući da je u skladu sa predizbornim dogovorom data podrška zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Miloradu Simiću, koji je osvojio četvrti.

U Socijalističkoj partiji očekuju nastavak dobre saradnje i korektnog odnosa svih koalicionih stranaka, najviše od strane SNSD-a i načelnika Milorada Simića, u vršenju izvršne i zakonodavne vlasti. Socijalistička partija upućuje zahvalnost svih članovima, simpatizerima, aktivistima, posmatračima i članovima biračkih odbora, građanima Dervente na podršci koju su dali partiji, ali i izlaskom na izbore ispunili građansku dužnost.

OO SP Derventa

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here