Politika Izbori 2016 Socijalistička partija: Zadovoljni ostvarenim rezultatom

Socijalistička partija: Zadovoljni ostvarenim rezultatom

0

sp1
Socijalistička partija zadovoljna je ostvarenim izbornim rezultatom i prema objavljenim preliminarnim rezultatima ostvarila je povećanje od 30 odsto glasova.

Nosilac odborničke liste i budući odbornik Slaven Gojković je rekao da prema sadašnjem broju glasova imaju dva odbornička mandata.

– Veće učešće Socijalista u derventskoj skupštini je i veći doprinos lokalnoj zajednici i ispunjavanju predizbornih obećanja, programskih ciljeva i ideja za koje socijalisti godinama potenciraju realizaciju, kaže Gojković, dodajući da je u skladu sa predizbornim dogovorom data podrška zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Miloradu Simiću, koji je osvojio četvrti.

U Socijalističkoj partiji očekuju nastavak dobre saradnje i korektnog odnosa svih koalicionih stranaka, najviše od strane SNSD-a i načelnika Milorada Simića, u vršenju izvršne i zakonodavne vlasti. Socijalistička partija upućuje zahvalnost svih članovima, simpatizerima, aktivistima, posmatračima i članovima biračkih odbora, građanima Dervente na podršci koju su dali partiji, ali i izlaskom na izbore ispunili građansku dužnost.

OO SP Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here