Vijesti Sport “Sokol open 2017”: Dervenćani najuspješnija ekipa, Karanovićeva najbolji pojedinac

“Sokol open 2017”: Dervenćani najuspješnija ekipa, Karanovićeva najbolji pojedinac

0

Na Međunarodnom tekvondo turniru “Sokol open 2017” održanom u Bijeljini učestvovalo je 37 predstavnika Tekvondo kluba „Derventa“ koji su osvojili 11 zlatnih, 9 srebrenih i 7 bronzanih medalja, što je bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta u ekipnom plasmanu.

Milica Karanović

Zlatne medalje osvojili su Milica Karanović (-62kg) i Anđela Pijetlović (-49kg) u kategoriji seniora, dok su među juniorima medalje istog sjaja osvojili Sergej Teofilović (-48kg), David Cvijanikić (-78kg) i Milica Karanović (-59kg).

Karanovićeva je nastupila u dvije starosne kategorije, a zahvaljujući postignutim rezultatima pripala joj je titula najbolje seniorke.

Zlatne medalje u kategoriji kadeta osvojili su Srđan Teofilović (-48kg), Damjan Tadić (-51kg) i Milena Tepić (-55), dok su među najmlađim najbolji bili pioniri Andrija Prodić (-40kg), Gabrijel Đuričić (-33kg) i Anastasija Pavlović (-36kg).

Na turniru je nastupilo gotovo 500 takmičara iz 40 klubova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here