Vijesti Politika Spajanje Dervente i Broda na auto-put “9. januar” od izuzetnog značaja

Spajanje Dervente i Broda na auto-put “9. januar” od izuzetnog značaja

1

Posjetu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika Derventi povodom velikog jubileja Tekstilca rukovodstvo opštine iskoristilo je i za razgovor o važnim infrastrukturnim projektima.

Nakon što ga je načelnik opštine Milorad Simić upoznao sa privrednim kretanjima u Derventi, Dodik se osvrnuo na teme razgovora.

Govorili smo naravno o sportu, ali i drugim infrastrukturnim projektima od značaja za razvoj opštine. Jedan takav je i ranije pominjana brza cesta Brod – Derventa kojom bi ove opštine bile povezane sa auto-putem “9. januar”, i dalje sa Bijeljinom, rekao je Dodik.

Sastanku koji je održan u motelu „Dvor“ prisustvovali su i narodni poslanik Igor Žunić, ministar energetike i rudarstva RS Petar Đokić, načelnik Broda Ilija Jovičić, rukovodstvo Skupštine opštine Derventa i Fudbalskog kluba „Tekstilac“, te načelnici u Opštinskoj upravi Derventa.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Ha ha…ova vjest je vic godine. Baja svratio da popiju koju sa Simićem i Žunićem a vi pišete o obećanjima u vezi puteva
    Po do kad, u stvari do kojih izbora više da čekamo put i priključak, do 2030, kad se sav narod odseli? Gospodo, dosta je više zaj*ancije !

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here