Vijesti Hronika Spriječen pokušaj samoubistva

Spriječen pokušaj samoubistva

1

Brzom reakcijom policijskog službenika Policijske stanice Derventa, danas oko 12, 15 časova, na Starom mostu u Derventi spriječeno je samoubistvo šezdesetogodišnje Dervenćanke.

Dežurnom kriminalističkom tehničaru Policijske stanice Derventa obratio se građanin koji mu je saopštio da se na Starom mostu nalazi nepoznata ženska osoba koja najvjerovatnije ima namjeru da skoči u rijeku Ukrinu i da izvrši samoubistvo.

Policijski službenik Policijske stanice Derventa se uputio ka licu mjesta, gdje je opreznim postupanjem zadobio povjerenje B.J. iz Dervente nakon čega je istoj pomogao da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Navedenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu.

Službenici Policijske uprave Doboj tokom tekuće 2021. godine spriječili su tri samoubistva.

Derventa Cafe

 

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here